Aurinkosähkön asiantuntija Pirkkalassa

Ota yhteyttä!

Uusiutuvaan aurinkosähköön sijoittaminen on ympäristötietoisen valinta. Pirkkalan Sähköliike Ky asentaa aurinkosähköjärjestelmät Pirkkalassa ja muualla Pirkanmaan alueella. Meiltä saat varmasti juuri sinulle sopivan paketin, sillä mitoitamme aurinkosähköjärjestelmän taloutesi sähkönkulutukselle parhaiten sopivaksi.


Tulemme mielellämme paikan päälle maksuttomalle kartoituskäynnille. Kaikki tarjoamamme palvelut toteutamme helposti avaimet käteen -palveluna. Voit siis olla varma, että työt tulevat hoidetuksi aina suunnittelusta viimeistä yksityiskohtaa ja loppusilausta myöten. Kerromme mielellämme myös lisää palveluistamme! 

Pienennä hiilijalanjälkeäsi

Aurinkosähkön valinta on todellinen ekologinen teko. Aurinkosähkö on päästötöntä, eikä sen tuottaminen päästä hiilidioksidia ilmakehään. Aurinkovoima on uusiutuva luonnonvara ja siten tulevaisuuden yksi tärkeimmistä energialähteistä. Näistä syistä aurinkosähköön kannattaa sijoittaa nyt. 


Aurinkosähköjärjestelmän avulla myös säästät vuosittain huomattavia summia. Ennen pitkää pienenevät sähkölaskut maksavat pian sijoituksen takaisin. Teet samalla kiinteistöstäsi omavaraisemman ja energiatehokkaamman, mikä nostaa sen arvoa.  


Annamme mielellämme ammattitaitomme käyttöösi, kun suunnittelet aurinkosähköön siirtymistä. Palvelumme on aina asiakaslähtöistä, asiantuntevaa ja luotettavaa. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää.

Aurinkosähköjärjestelmät kaikille kattotyypeille

Asennamme aurinkosähköjärjestelmät kaikille kattotyypeille. Aurinkopaneelit sopivat niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin kattotyypistä riippumatta. Ammattitaitoiset työntekijämme hallitsevat erilaisille katoille sopivimmat kiinnitysjärjestelmät. 

Räätälöimme aurinkojärjestelmän aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden sekä kohteen vaatimusten mukaan ja teemme asennukset tarkasti ja ammattitaidolla. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sujuvat sähkötyöt

Samalla kun asennamme aurinkosähköjärjestelmän katollesi, voimme hoitaa kuntoon myös muut täyden jännitteen asennukset ja kotisi sähkötyöt. 


Palvelemme Pirkkalassa ja muualla Pirkanmaan alueella.

Tutustu myös sähkötarvikemyyntiin!